usp_nature

Kanga Care 6r mikroszálas betétpár

2 490 Ft
Előrendelés
Előrendelhető A termék előrendelhető
Only 0 left
A termék megvásárlása esetén
111 hűségpont jár neked.

A Rumparooz 6r mikroszálas betétet kifejezetten a Rumparooz egyméretes zsebes pelenka számára fejlesztették ki, de nagyon jól méretezhető, és szuper nedvszívóképessége miatt bármilyen zsebes pelenkában felhasználható. Minden Rumparooz 6r betétpár valójában 2 darab betétet foglal magában, egy kisebb piskóta alakú betét két patenttal (3 réteg vastag) és egy nagyobb méretű 3x2 patenttal a különféle beállításokhoz (3 réteg vastag). A két betét együtt 6 réteg, ami akár éjszakára is elég lehet.

A Rumparooz 6r betétpár az első olyan egyméretes betét, amely lehetővé teszi a méret és a nedvszívóképesség teljes testreszabását 6 különböző beállítás segítségével (lásd a képeket). Ez a 2 betét elkísér egészen újszülött kortól a szobatisztaságig, és plusz turbózók nélkül is tökéletesen használhatóak.

 

A Rumparooz 6r Soaker betét pár tehát egy készlet, amely a következőket tartalmazza:

  • Piskóta alakú kisebb betét két patenttal (3 réteg vastag)
  • Egyméretes betét különféle beállításokkal a 3 patentsor segítségével (3 réteg vastag)

 

 

Ökológiai módon gyártott textil termék
Csomagolásmentes termék
Hulladékszegény termék

Első használat előtt

Kender- és bambuszbetétek előkészítése: a legjobb nedvszívóképesség eléréséhez kb 6 mosás és szárítás szükséges, de használhatóak már az első mosás után is. A mikroszálas betéteket használat előtt elég csak egyszer kell mosni.

Anyag összetétele

80% poliészter / 20% polimid

Tulajdonságok
Márka Kanga Care
Szállítási idő 3-4 munkanapon belül kiszállítjuk
Szállítási idő, ha nincs készleten A termék előrendelhető
Video Widget 0
Írd meg a saját véleményedet
Kanga Care 6r mikroszálas betétpár

márka: Anavy

Az Anavy leginkább a szuper nedvszívó pelenkáiról ismert, megbízhatóságát bizonyítja, hogy az Év mosható pelenkája díjat már háromszor nyerte el. Remek ár-érték arányú termékek környezetbarát módon előállítva, csomagolásmentesen.

A gyártó további termékei

 

Most kezded a mosizást?

Olvasd el márkabemutató cikkeinket, terméktesztjeinket! Hasznos tudnivalók és jótanácsok a mosható pelenkák világából a blogunkon, ahol aktuális akcióinkról is beszámolunk:

Tovább a cikkekhez