usp_nature

Magabi egyméretes PUL külső - OS Pants (4-17 kg) - August

Speciális ár 5 765 Ft Normál ár 6 590 Ft
Raktáron 3-4 munkanapon belül kiszállítjuk

A Magabi egyméretes PUL külsőit úgy tervezték, hogy a babádnak a legkényelmesebb viselet legyen, könnyen tud benne mozogni. A Pants változat oldalt záródik, a pelenka mindkét oldalán rugalmas füllel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár mint egy bugyit felhúzd a babaádra. Nagyobb korban már a gyermekek imaguk s le tudják-, vagy vissza tudják húzni magukra. Szobatisztulás idején kiválthatja a leszoktató pelusokat is.

A külső belsejében előre bevarrt patentok segítségével rögzítheted a betétet. De tetra pelenkával, vagy prefolddal is használhatod. Ezeket a pelus mindekét végében található prefi tartó füllel tudod a helyére igazítani.

60 ° C-on mosható, szárítógépben szárítása nem javasolt.

Ökológiai módon gyártott textil termék
Csomagolásmentes termék
Hulladékszegény termék
Európai gyártású termék
60 fokon mosható
Tulajdonságok
Szállítási idő 3-4 munkanapon belül kiszállítjuk
Szállítási idő, ha nincs készleten A termék előrendelhető
Video Widget 0
Írd meg a saját véleményedet
Magabi egyméretes PUL külső - OS Pants (4-17 kg) - August

márka: Anavy

Az Anavy leginkább a szuper nedvszívó pelenkáiról ismert, megbízhatóságát bizonyítja, hogy az Év mosható pelenkája díjat már háromszor nyerte el. Remek ár-érték arányú termékek környezetbarát módon előállítva, csomagolásmentesen.

A gyártó további termékei

 

Most kezded a mosizást?

Olvasd el márkabemutató cikkeinket, terméktesztjeinket! Hasznos tudnivalók és jótanácsok a mosható pelenkák világából a blogunkon, ahol aktuális akcióinkról is beszámolunk:

Tovább a cikkekhez