usp_nature

Cikkek

Hasznos tudnivalók és jótanácsok a mosható pelenkák világából

Finiwinis előrendelés

A Finiwinis egy új márka a PandaPelus termékpalettáján, sokan érdeklődtetek utána, és mivel nem szállít Magyarországra a gyártó, ezért rajtunk keresztül hozzá tudtok jutni. A legfontosabb tudnivalókat összeszedtük ebben az összefolgalóban az első előrendelésről.

Tovább

Anavy pelenka típusok - belső nadrágpelenkák

Kezdőként, de akár régi mosis anyukáknak is kihívás lehet egy-egy új márka pelenka típusait megismerni, kiválasztani, hogy melyik lenne a legjobb a babád számára. Hogy segítsünk abban, hogy lehetőleg első próbálkozásra a megfelelő pelenkát találd meg, elkészítettük ezt az egyszerű áttekintést. Sorra megyünk az összes pelenkatípuson, és a mosizáshoz szükséges kiegészítőkön.

Tovább

Zöld Hétfő

A PandaPelus webshop is csatlakozott a Zöld Hétfő kezdeményezéshez. A Zöld Hétfő keretében, a hónap első hétfőjén 5.000 Ft feletti vásárlás esetén átvállaljuk a szállítási költséget és így díjmentesen szállítjuk csomagodat.

Tovább

Magabi kérdőív és nyereményjáték

Mióta megnyílt a PandaPelus webáruház, azóta folyamatosan kapjuk a kérdéseket, hogy lesz-e nálunk Magabi, és ha igen, akkor mikortól lesz elérhető. Tavaly decemberben eldöntöttük, hogy mindent megteszünk azért, hogy legyen nálunk is, ha ennyire megbízható és népszerű ez a márka. Felvettük a gyártóval a kapcsolatot, és ma már mi is a Magabi viszonteladói közé tartozunk.

Tovább

Anavy előrendelés

A múlt heti akció után alig maradt néhány Anavy pelus, ezért mi már most készülünk a következő nagyobb rendelésre. Idei évünk első Anavy előrendeléséhez itt olvashattok el minden hasznos infót: lesznek új minták, kedvezmény és a várva várt bebújós külsők is.

Tovább

Akciós árakat hozott a Mikulás!

Jó hírünk van! Ma nálunk is járt a Mikulás és a csizmába helyezett ajándékok mellett remek akciókat is hozott magával. A jó öreg Télapó puttonyában frissen feltöltött készletek és 10-15-20%-os kedvezmények lapultak. Az akciós árak ma (azaz péntek) délutántól a készlet erejéig, de legkésőbb vasárnap estig tartanak.

Tovább

Megérkeztek a gyönyörű WeeCare pelenkák a Panda Pelus kínálatába

Kis tesztalanyomon (Luca lányomon) az elmúlt hetekben három, itthon még nem kapható márkával próbálkoztam. A tervezett újdonságok közül a háziversenyt magasan a WeeCare nyerte. Így megállapodtam a gyártóval, berendeltem a szállítmányt és elsőként a hazai webshopok közül már a dán márka termékei is kaphatók nálunk. Lássuk hát, miért esett erre a márkára a választásom!

Tovább

Miért nem forgalmazunk alsó kategóriás pelusokat?

Ebben a cikkben szeretnék reagálni az ügyfélszolgálatunkra érkezett érdeklődések egy részére. Sok kérdést kaptunk ugyanis, hogy bizonyos márkák mikor kerülnek forgalomba a Panda Pelus webshopban és ha igen, lesznek-e rá akciók. Jórészt olyan pelenkák iránt kaptam érdeklődő üzeneteket, amik itthon ismertek, népszerűek és esetenként olcsóbbak, mint amiket mi forgalmazunk.

Tovább

1-9 a(z) 14 termékből

Page