usp_nature

Cikkek

Hasznos tudnivalók és jótanácsok a mosható pelenkák világából

Magabi előrendelés

A Magabi tavaly decemberben megváltoztatta a rendelések kiszolgálásának módját, hogy kevesebbet kelljen várnunk egy-egy nagyobb megrendelésre. Ez azt jelenti, hogy januártól kezdve minden hónapban érkezik hozzánk Magabi szállítmány. Lássuk, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban.

Tovább

Pelenkaünnep

A szeptember egy különleges hónap számomra. 1 évvel ezelőtt, 2019 szeptemberében határoztam el, hogy mosható pelenkás webáruházat fogok nyitni és ekkoriban láttam hatalmas munkához azért, hogy novemberben aztán ténylegesen megnyíljon a Panda Pelus. Szeretném ezt az évfordulót veletek együtt megünnepelni, ezért a webshopon hagyományteremtő jelleggel meghirdetem az első szeptemberi Pelenkaünnep akciónkat.

Tovább

Immunválasz

Hatvanéves nagymama vagyok, de boldogan emlékszem azokra az időkre, amikor – ma már apuka fiam – újszülött volt. Az első, agyon aggódott időből is maradt olyan emlék, ami úgy izzik fel még ma is, mint a vakufényben készített fénykép.

Tovább

Ami jó a babának, jó lehet a mamának

Luca nagymamája vagyok, és abban a szerencsés helyzetben volt a családom, hogy az anyukám (Luca dédnagyija) sokáig köztünk volt. Hatvan éven át részese volt az életemnek, persze bizonyos életszakaszaimba csak úgy „mellékesesen” volt jelen. Például kamasz koromban én rohantam a magam útján, egy-egy pillanatra azonban most is élesen emlékszem.

Tovább
Ismerd meg a Kanga Care prémium mosható pelusait!

Ismerd meg a Kanga Care prémium mosható pelusait!

A Kanga Care által gyártott Rumparooz pelenkák voltak az elsők azok között, amelyeket kipróbáltunk Luca lányommal, mikor belevágtunk a mosizásba. Akkor még csak egy zsebes pelenkánk volt, azóta bővítettük a készletünket külsőkkel, betétekkel és 2 hónapja már leszoktató bugyikkal is. Rengeteg pozitív tapasztalatunk volt mindegyikkel kapcsolatban, ezért úgy gondoltam, hogy a Panda Pelus webshopban van a helye ennek a márkának is.

Tovább

1-9 a(z) 23 termékből

Page