usp_nature

Cikkek

Hasznos tudnivalók és jótanácsok a mosható pelenkák világából

Immunválasz

Hatvanéves nagymama vagyok, de boldogan emlékszem azokra az időkre, amikor – ma már apuka fiam – újszülött volt. Az első, agyon aggódott időből is maradt olyan emlék, ami úgy izzik fel még ma is, mint a vakufényben készített fénykép.

Tovább

Ami jó a babának, jó lehet a mamának

Luca nagymamája vagyok, és abban a szerencsés helyzetben volt a családom, hogy az anyukám (Luca dédnagyija) sokáig köztünk volt. Hatvan éven át részese volt az életemnek, persze bizonyos életszakaszaimba csak úgy „mellékesesen” volt jelen. Például kamasz koromban én rohantam a magam útján, egy-egy pillanatra azonban most is élesen emlékszem.

Tovább
Ismerd meg a Kanga Care prémium mosható pelusait!

Ismerd meg a Kanga Care prémium mosható pelusait!

A Kanga Care által gyártott Rumparooz pelenkák voltak az elsők azok között, amelyeket kipróbáltunk Luca lányommal, mikor belevágtunk a mosizásba. Akkor még csak egy zsebes pelenkánk volt, azóta bővítettük a készletünket külsőkkel, betétekkel és 2 hónapja már leszoktató bugyikkal is. Rengeteg pozitív tapasztalatunk volt mindegyikkel kapcsolatban, ezért úgy gondoltam, hogy a Panda Pelus webshopban van a helye ennek a márkának is.

Tovább

Finiwinis előrendelés

A Finiwinis egy új márka a PandaPelus termékpalettáján, sokan érdeklődtetek utána, és mivel nem szállít Magyarországra a gyártó, ezért rajtunk keresztül hozzá tudtok jutni. A legfontosabb tudnivalókat összeszedtük ebben az összefolgalóban az első előrendelésről.

Tovább

Anavy pelenka típusok - belső nadrágpelenkák

Kezdőként, de akár régi mosis anyukáknak is kihívás lehet egy-egy új márka pelenka típusait megismerni, kiválasztani, hogy melyik lenne a legjobb a babád számára. Hogy segítsünk abban, hogy lehetőleg első próbálkozásra a megfelelő pelenkát találd meg, elkészítettük ezt az egyszerű áttekintést. Sorra megyünk az összes pelenkatípuson, és a mosizáshoz szükséges kiegészítőkön.

Tovább

Zöld Hétfő

A PandaPelus webshop is csatlakozott a Zöld Hétfő kezdeményezéshez. A Zöld Hétfő keretében, a hónap első hétfőjén 5.000 Ft feletti vásárlás esetén átvállaljuk a szállítási költséget és így díjmentesen szállítjuk csomagodat.

Tovább

1-9 a(z) 19 termékből

Page