usp_nature

Pelenkaünnep

A szeptember egy különleges hónap számomra. 1 évvel ezelőtt, 2019 szeptemberében határoztam el, hogy mosható pelenkás webáruházat fogok nyitni és ekkoriban láttam hatalmas munkához azért, hogy novemberben aztán ténylegesen megnyíljon a Panda Pelus. Szeretném ezt az évfordulót veletek együtt megünnepelni, ezért a webshopon hagyományteremtő jelleggel meghirdetem az első szeptemberi Pelenkaünnep akciónkat.

A Pelenkaünnep keretében szeptember 7. és 13. között, vagyis hétfőtől vasárnapig gyakorlatilag az  összes népszerű mosható pelenka jelentősen csökkentett áron rendelhető. Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy jó áron megszerezzétek azt a pelenkát, amit kinéztetek a csemetéknek. Ezért a Pelenkaünnep alatt a kedvezményes ajánlatok mellett 5.000 Ft feletti vásárlás esetén átvállaljuk a szállítási költséget és így díjmentesen szállítjuk csomagodat.

Milyen akciók lesznek?

  • Kifutó termékek 30-40%-kal olcsóbban. Azok a pelusok és kiegészítők, amelyekből már várhatóan nem fogunk újra rendelni, mert megszűnt a gyártásuk. 
  • Leszoktató pelusok, betétek, éjszakai pelenkák 15-20%-os kedvezménnyel érhetőek most el.
  • A márkahű vásárlóknak is szerettem volna kedvezni, a legnépszerűbb pelenkákat 10-15%-kal olcsóbban vehetitek meg.

Most érdemes vásárolni

Fontos tudni, hogy a Pelenkaünnep keretében meghirdetett akcióval a termékeket az ingyenes kiszállítás mellett olyan alacsony áron adjuk, hogy az akció csak a készlet erejéig érvényes. Így az elfogyott termékekből a mostani akciós árakon sajnos nem tudunk előrendeléseket felvenni. Érdemes tehát most lecsapni azokra a termékekre, amelyek tetszenek!

 

Amennyiben már vásároltatok nálunk regisztrált felhasználóként, akkor ne felejtsétek el beváltani az eddig összegyűjtött Panda Pontjaitokat, ezzel ugyanis tovább tudjátok növelni a kedvezmény mértékét.

Gyertek, nézzetek szét a kínálatban és ünnepeljetek velünk!