usp_nature

Petit Lulu SIO pelenka - Bolondos állatok (tépőzáras) - Új verzió!

9 790 Ft
Raktáron 3-4 munkanapon belül kiszállítjuk

Új típusú egyméretes SIO komplett pelenka = egyméretes PUL külső + SIO basic Start betét. Költséghatékony megoldás ez a pelenkarendszer, több ezer Ft-ot megspórolsz ezzel a szettel, mintha külön-külön vennéd meg a külsőt és a belsőt.

4-15 kg között ajánljuk, nappali és éjszakai használatra egyaránt.

A SIO basic START egy olyan speciális pelenkabetét, amely egy SIO Basic betétből és egy patenttal csatlakoztatható rövid betétből (SIO) áll. Tehát tulajdonképpen 2 külön álló betét, amiket patentok segítségével tudsz rögzíteni a pelenkakülsőhöz és egymáshoz. Nedvszívó képessége nagyon erős, de könnyen és gyorsan tud száradni amiatt, hogy szét lehet hajtani.

Külön öröm, hogy a betét rendelkezik két oldalt szárnyakkal, ezekkel zárja le a baba lábait, hogy megvédje a pelenka külsejét a szennyeződésektől.

Ökológiai módon gyártott textil termék
Csomagolásmentes termék
Hulladékszegény termék
Európai gyártású termék
60 fokon mosható
Tulajdonságok
Szállítási idő 3-4 munkanapon belül kiszállítjuk
Szállítási idő, ha nincs készleten A termék előrendelhető
Video Widget 0
Írd meg a saját véleményedet
Petit Lulu SIO pelenka - Bolondos állatok (tépőzáras) - Új verzió!

márka: Anavy

Az Anavy leginkább a szuper nedvszívó pelenkáiról ismert, megbízhatóságát bizonyítja, hogy az Év mosható pelenkája díjat már háromszor nyerte el. Remek ár-érték arányú termékek környezetbarát módon előállítva, csomagolásmentesen.

A gyártó további termékei

 

Most kezded a mosizást?

Olvasd el márkabemutató cikkeinket, terméktesztjeinket! Hasznos tudnivalók és jótanácsok a mosható pelenkák világából a blogunkon, ahol aktuális akcióinkról is beszámolunk:

Tovább a cikkekhez