usp_nature

Pop-in éjszakai betét New Generation 1 db

1 890 Ft
Raktáron 3-4 munkanapon belül kiszállítjuk
A termék megvásárlása esetén
62 hűségpont jár neked.

Ez a betét a Pop-in saját éjszakai betétje, a Pop-in pelenkákhoz tökéletesen illeszkedik, patenttal tudod rögzíteni, oldalai gumírozva vannak. Biztosítja az éjszakai nagy nedvszívást. Széthajtva alakja egy négyszög, prefold pelenkaként is használható kisebb babáknál patenttal a külsőbe rögzítve.


A Pop-in pelenkával együtt az éjszakai betét óriási nedvszívással rendelkezik, amely az éjjeli nagy nedvesség ellenére is szárazon tart. 

A betét egyik oldalára középen egy szárazontartó mikroszálas anyag van varrva, ez fokozza a nedvszívást és szárazontartóként is funkcionál.

Csomagolásmentes termék
Hulladékszegény termék
60 fokon mosható
Tulajdonságok
Márka Pop-in
Anyag Bambusz
Mosás hőfoka 60 fokon mosható
Szállítási idő 3-4 munkanapon belül kiszállítjuk
Szállítási idő, ha nincs készleten A termék előrendelhető
Video Widget 0
Írd meg a saját véleményedet
Pop-in éjszakai betét New Generation 1 db

márka: WeeCare

A WeeCare egy igazán különleges márka, amely Dániából érkezik hozzátok. A pelenkák elegánsak, letisztultak, a mintáikba nem nehéz beleszeretni. Kidolgozásuk és anyagminőségük pedig páratlan, ráadásul tökéletesen ökológiai módon gyártott termékekről van szó.

A gyártó további termékei

 

Most kezded a mosizást?

Olvasd el márkabemutató cikkeinket, terméktesztjeinket! Hasznos tudnivalók és jótanácsok a mosható pelenkák világából a blogunkon, ahol aktuális akcióinkról is beszámolunk:

Tovább a cikkekhez