usp_nature

Általános Szerződési Feltételek

1. Érvényesség

Ezen Általános Szerződési Feltételek lépnek hatályba az Ecofamily Co. (a továbbiakban: Szolgáltató) terméksorából kiválasztott árucikk a www.pandapelus.hu webáruházon keresztül történő megrendeléskor. Az Ecofamily Co. internetes áruházában (a továbbiakban: áruház, webáruház) történő megrendelés esetén a vásárló elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el az alábbi üzletszabályzatot. A jelen ÁSZF alapján megkötött szerződések nyelve a magyar.

2. Szerződéses partner

A vásárló szerződéses partnere:

Ecofamily Co. (Molnár Nikolett e.v.)
Nyilvántartási szám: 54226940
Adószám: 55531508-1-33
EU-s (közösségi) adószám: HU55531508
Statisztikai számjel: 55531508-4791-231-13
Székhely: 2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 1/3.
Ügyfélszolgálatunk e-mail címe: info@pandapelus.hu

3. Szerződés megkötése

A Webáruházon keresztül megvásárolható termékek lényeges tulajdonságait, jellemzőit, a termékek használatára vonatkozó utasításokat a konkrét termékcikk információs oldaláról lehet megismerni. A termék információs oldalát a Felek a Szolgáltató által az Ügyfél irányába közölt ajánlattételi felhívásnak minősítik.

A vásárló a “Rendelés Feladása” gombra történő kattintással kötelező érvényű ajánlatot tesz a bevásárlókosárban található árucikk(ek) megvételére, és elfogadja ezen Általános üzleti feltételek érvényességét.

A kézhezvétel megerősítése, amely a rendelés leadása után automatikusan kiküldésre kerül visszaigazoló email formájában, igazolja, hogy a vásárló rendelését az Ecofamily Co. megkapta; ez azonban nem jelenti a vásárló ajánlatának elfogadását.

A visszaigazolás kizárólag a megrendelés kézhezvételét és nem annak elfogadását, vagyis nem a szerződés Felek közötti létrejöttét bizonyítja. A megrendelt termékek értékesítésére vonatkozó szerződés a felek között akkor jön létre, amikor az Ecofamily Co. e-mailben tájékoztatja a vevőt a teljesítésről, azaz a termékek fuvarozónak való átadásáról. Amennyiben a megrendelést valamilyen elháríthatatlan ok miatt nem tudjuk a jelen ÁSZF szerinti feltételekkel teljesíteni, úgy erről, a megrendelés visszaigazolását követően a lehető leghamarabb emailben értesítjük. A szerződés csak akkor tekinthető megkötött szerződésnek, amikor az Ecofamily Co. kinyilvánítja a rendelés elfogadását a kiszállításról vagy személyes átvétel lehetőségéről való külön e-mail visszaigazolásban.

A vásárló a www.pandapelus.hu oldalon való regisztrációval elismeri, hogy jelen ÁSZF, valamint az Adatvédelmi tájékoztató rendelkezéseit megismerte és elfogadja, a rendelés menetével tisztában van, továbbá az Adatvédelmi tájékoztatóban részletezett adatkezelésekhez hozzájárul.

A megrendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a www.pandapelus.hu webcímen. Telefonon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni. A pandapelus.hu áruházban vásárolt termékek tovább értékesítése nem megengedett.

4. Termékkínálat és termékinformációk

A webáruházban minden áru képpel és leírással kerül bemutatásra, amely megkönnyíti a vásárló számára az áru kiválasztását és a vásárlás melletti döntést. Mindezek mellett felhívjuk a figyelmet arra, hogy az oldalakon található képek csak illusztráció céljára szolgálnak, a tényleges termékek eltérhetnek a képen látottaktól.

A webáruházban az egyes termékek megjelölése és lényeges tulajdonságainak leírása a gyártó termékleírása szerint történik. A termékleírás esetleges pontatlanságáért az Ecofamily Co. nem vállal felelősséget.

A Szolgáltató fenntartja a webruház oldalain közzétett árak változtatásának jogát azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. A termék az árfeltüntetés esetleges hiánya esetén sem rendelhető meg ingyen.

Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, (különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, a termék közismert, általánosan elfogadott, becsült árától jelentősen eltérő, rendszerhiba miatt hibásan megjelenő árra) akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a vevőnek a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a vevő elállhat vásárlási szándékától.

A kiválasztott termékek mellett feltüntetett árak forintban értendők. A termékek árán kívül szállítási díjat kell még a vevőnek fizetnie, amelynek összegéről a webáruház pénztárában adunk tájékoztatást. A szállítási díj magában foglalja a csomagolás- és a szállítási költséget.

Amennyiben a vásárlást megelőzően a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel kérjük, hívja, vagy keresse emailen ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére.

5. Termék rendelkezésre állás

Amennyiben a megrendelt árucikk nem áll rendelkezésre a rendelés idején, illetve a megrendelt termék termék nem áll rendelkezésre a weboldalon feltűntetett időtartamon belül az Ecofamily Co. fenntartja magának a jogot, hogy ne fogadja el az áru megrendelését, ebben az esetben szerződéskötés nem történik, amiről a vásárló értesítést kap. Bármely, esetlegesen korábban eszközölt kifizetést a vásárló számára haladéktalanul visszautaljuk.

A megrendelés, vagy annak visszaigazolása akkor tekinthető az Ecofamily Co. -hoz, vagy a vásárlóhoz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. Nem terheli az Ecofamily Co.-t semmilyen felelősség abban az esetben, amennyiben a visszaigazolás azért nem érkezik meg a vásárlóhoz, mert hibás e-mail címet adott meg, illetve az e-mail fiók tárhely telítettsége miatt számára nem hozzáférhető, esetleg a vásárló fiókra spamként kezelte az üzenetet.

6. Adattovábbítási nyilatkozat az OTP Mobil Kft. részére

A vásárló tudomásul veszi, hogy bankkártyás fizetés esetén a pandapelus.hu webáruház (Molnár Nikolett EV. 2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 1/3.) adatkezelő által a www.pandapelus.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Molnár Nikolett ev. mint adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

  • Vásárló neve
  • Vásárló e-mail címe
  • Vásárló telefonszáma
  • Vásárló számlázási címe
  • Vásárló szállítási címe

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

7. Szállítás

Házhoz szállítás Magyarország területére történő kiszállítás esetén vehető igénybe. Külföldi szállítási igény esetén Felek egyedileg állapodnak meg a szállítási díjakról és feltételekről. A kiszállításról a webáruház által aktuálisan kínált szállítási szolgáltató gondoskodik.

A házhoz fuvarozás egy külön szolgáltatás, amely nem kapcsolódik közvetlenül a termékekhez. A fuvarozást a vevő szolgáltatásként rendeli meg, ám annak ára bizonyos promóciók vagy vásárlási értékhatár fölött kedvezményes vagy ingyenes lehet. A Rendelés Feladása gomb megnyomása előtt a szállítási módok kiválasztásánál a vásárló kiválasztja és elfogadja a feltüntetett fuvarozási díjat. Ez a rendeléshez kapcsolódó számlán is külön tételként fog megjelenni.

A vevő köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltató nem fogad el.

8. Fizetés, számlázás, tulajdonjog fenntartása

A www.pandapelus.hu honlapon minden ár Magyar forintban van megadva amely tartalmazza a termék vételárát, de egyéb költségeket, mint például az esetleges házhoz szállítást nem tartalmazza. Csomagolási költség nem kerül felszámításra. A rendelési folyamat menetében a vásárló választhat a megjelenő fizetési módok közül.

A megrendelés elküldése a Szolgáltató javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után. Amennyiben a vásárló véglegesíteni szeretné megrendelését, úgy először nyilatkoznia kell annak tudomásulvételéről, hogy a megrendelés - mint szerződési nyilatkozat – fizetési kötelezettséget von maga után.

A termék kifizetésével kapcsolatban a vásárló érdekkörében felmerülő összes költség - különösen de nem kizárólag a tranzakciós illetéket, nem magyarországi banknál vezetett bankszámláról való utalás költsége vagy banki készpénzbefizetés költsége - minden esetben a vásárlót terheli.

A kiszállított árucikk az Ecofamily Co. tulajdonában marad, amíg a fizetés teljes egészében meg nem történik.

Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a Szolgáltató vagy a házhoz fuvarozást végző partnere emailben vagy telefonon értesíti a Vásárlót. Az ismételt kiszállításért a Szolgáltató külön szállítási díjat jogosult felszámítani.

9. Elállási jog

Ha a vásárló fogyasztónak minősül, megilleti az elállás joga a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § értelmében a pandapelus.hu oldalon vásárolt termékek tekintetében.

A fogyasztó elállhat a szerződéstől ügyfélszolgálati email címünkre írt üzenettel, (info@pandapelus.hu) 14 napon belül anélkül, hogy bármilyen indokot kelljen adnia erre vonatkozólag, vagy - ha a határidő lejárta előtt megkapta az árut - annak visszaküldésével. A fogyasztó az elállási jogát a termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a (i) termék átvételének napjától számított 14 napon belül, (ii) több termék szolgáltatásakor attól a naptól számított 14 napon belül, amelyen fogyasztó vagy a fogyasztó által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó terméket átveszi, (iii) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától számított 14 napon belül gyakorolhatja.

Amennyiben az Ecofamily Co. ezen tájékoztatási kötelezettségének nem tett eleget az elállási határidő tizenkét hónappal meghosszabbodik. Amennyiben a 14 napos határidő lejártát követő tizenkét hónapon belül az Ecofamily Co. megadja a fogyasztónak a meghatározott tájékoztatást, az elállásra vagy a felmondásra nyitva álló határidő az e tájékoztatás közlésétől számított tizennegyedik napon jár le. Az elállás közlése vagy a kereskedelmi termék időbeni eljuttatása elegendő az elállási határidő betartásához.

Amennyiben a fogyasztónak minősülő vásárló eláll a szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni, illetve az Ecofamily Co. vagy az Ecofamily Co. által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni. A fogyasztó - a 11. § (2) bekezdésben foglalt eset kivételével - köteles a termék visszaküldésének közvetlen költségét viselni, ezen felül egyéb költség nem terheli. A fentieken túl fogyasztó köteles megtéríteni az Ecofamily Co. felé a termék külső csomagolás által definiált jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenést.

Áru visszajuttatása a következő címre lehetséges:

Ecofamily Co.
2142 Nagytarcsa, Bartók Béla utca 1/3.
Magyarország

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó információt és nyilatkozat mintát a jelen általános üzleti feltételek 1. sz. mellékletében található.

A visszaküldés keretében visszavett termékeknek az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:

sértetlen
hibátlan
ép
karcolásmentes
elszíneződéstől mentes
szagmentes
tiszta, szennyeződéstől mentes
eredeti csomagolással kell rendelkeznie (nem szakadt, nem ázott csomagolás, normál felbontással járó sérülés sem elfogadott)
összes eredeti tartozékával kell rendelkezzen (ami szintén ép, hibátlan, tiszta, karcolásmentes, szagmentes, elszíneződéstől mentes kell legyen)

A visszavétel nem érvényesíthető, ha a fent felsoroltak közül bármelyik kitételnek nem felel meg a termék.

10. Elállás következményei

Érvényes elállás esetén minden kölcsönösen kapott teljesítés visszatérítendő. Amennyiben a fogyasztó nem tudja visszatéríteni számunkra a kapott teljesítést, illetve csak részben tudja, vagy csupán a termék külső csomagolás által definiált jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredően elhasznált, vagy bontott állapotban, értékcsökkenten tudja visszaadni, kötelessége az ebből eredő kárt megtéríteni.

A vásárlót terhelik a termék visszaküldésének közvetlen költségei.

A vásárló által kifizetett összeget - ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is - haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül utaljuk vissza. Ez a határidő az elállási szándék, kézhez vételekor kezdődik. Amennyiben a vásárló kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választ, az Ecofamily Co. nem téríti vissza az ebből eredő többletköltségeket. Termék adásvételére irányuló szerződés esetén az Ecofamily Co. mindaddig visszatarthatja a visszafizetendő összeg kifizetését, amíg a vásárló a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte és a tulajdonjog átruházása megtörtént (a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni), kivéve, ha az Ecofamily Co. kifejezetten vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza. A visszatérítés során az Ecofamily Co. az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz, kivéve, ha a fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

A vonatkozó postai díjakról további információkat talál a Magyar Posta Zrt. által üzemeltetett www.posta.hu weboldalon.

A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot: romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében; olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

11. Felelősség

Vásárló által kártérítés követelésére nincs lehetőség, kivéve a termékfelelősség körébe tartozó kártérítésékere, amennyiben életet, testi épséget, egészséget ért károkozáson alapul, valamint olyan egyéb károkat, amelyek az Ecofamily Co. részéről történő szándékos vagy súlyosan hanyag kötelességszegésen alapulnak. Szerződésszegés esetén az Ecofamily Co. csak a szerződéseknél tipikus, előre látható és ténylegesen bekövetkezett károkért vállal felelősséget. Az Ecofamily Co. részéről megfelelő, szerződésszerű teljesítésének minősül, amennyiben a termék a honlapon vagy a használati útmutatóban szereplő tájékoztatáshoz képest kedvezőbb, előnyösebb paraméterekkel rendelkezik.

Az Ecofamily Co.-t semmilyen felelősség nem terheli amennyiben a szállítási késedelem, illetve egyéb probléma a vásárló által pontatlanul és/vagy hibásan megadott adatokra miatt következett be.

A kiválasztott termék adatlapján feltüntetjük a termék lényeges tulajdonságait tartalmazó leírásokat, amennyiben ezek valamilyen technikai hiba folytán nem jelennének meg, kérjük, keresse a termékek címkéjén található leírást, vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Az Ecofamily Co. minden felelősséget kizár a honlap használói által tanúsított magatartásokért. A honlap használója kizárólagosan és teljes mértékben felelős saját magatartásáért, Ecofamily Co. a jogszabályi keretek közt az eljáró hatóságokkal teljes mértékben együttműködik az esetleges jogszabálysértések felderítése érdekében.

A honlapunk tartalmazhat olyan linkeket, amelyek más szolgáltatók oldalaira mutatnak, azonban Ecofamily Co. nem vállal felelősséget ezen szolgáltatók tevékenységéért, illetve adatvédelmi megfelelőségéért.

Az Ecofamily Co. a jogszabályokban meghatározott kivételekkel nem vállal felelősséget a www.pandapelus.hu oldalon harmadik fél által elhelyezett hirdetések, promóciós anyagok, illetve egyéb tájékoztatások jogszabályoknak való megfelelőségéért, tartalmáért. Ezen tartalmakért azt terheli felelősség, akinek érdekében a hirdetés megjelenésre került.

Az Ecofamily Co. nem vállal felelősséget a rendszer használatából eredő károkért. A vásárló az Ecofamily Co. honlapját kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy az Ecofamily Co. nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen kivételével.

12. Eljárás hibás termék esetén, reklamáció

A hibás, vagy minőségcsökkent termékkel kapcsolatos reklamációs igény a nyitva álló időszakban az info@pandapelus.hu email címre írt elektronikus levélben érvényesíthető.

A reklamációs követelés a termék lejárati idején belül értelmezhető, amely külön megjelölés nélkül (kiemelten rövid lejáratú termékek), legfeljebb a rendelés leadásától számított két naptári hónapra értelmezhető, napfénytől védve tárolt termékekre.

Kérjük a vásárolt terméket szíveskedjen az átvételkor ellenőrizni, és amennyiben a csomagolás sérült szíveskedjen a szállítónak jelezni és kérni jegyzőkönyv felvételét. Abban az esetben, ha mennyiségi, vagy minőségi kifogása van, szíveskedjen ügyfélszolgálatunknak bejelenteni reklamációját. Szállítónk díjmentesen visszaszállítja a terméket, amennyiben véletlenül más, vagy nem annyi terméket küldtünk, illetve a termék sérült. Ezt követően haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot és díjmentesen kiszállítjuk a megrendelt terméket.

A) Kellékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Ön az Ecofamily Co. hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?

Ön - választása szerint-az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:

Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat.

Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?

Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő egy év.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?

Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást az Ecofamily Co. nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

B) Termékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?

Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön - választása szerint - az 1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

- a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

- a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

- a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

C) Jótállás

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Egyes termékre vonatkozóan hibás teljesítés esetén szerződés, vagy jogszabály alapján a Ecofamily Co. jótállásra köteles.

Önt milyen jogok és milyen határidőn belül illetik meg jótállás alapján?

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 1. mellékletében meghatározott termékek esetében a jótállás időtartama legalább egy év.

Mikor mentesül a vállalkozás a jótállási kötelezettsége alól?

A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

Felhívjuk a figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok az 1. és a 2. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

13. Záró rendelkezések

Ezen Általános üzleti feltételek a magyar törvények hatálya alá esnek. Jelen ÁSZF-ben nem szabályozott rendelkezésekre a magyar jog az irányadó, különösen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezései alkalmazandóak.

Az esetleg felmerülő vitás kérdés jogszolgáltatásának helye az Ecofamily Co. regisztrált székhelye.

E megállapodás egyes pontjainak jogi érvénytelensége esetén a szerződés többi része kötelező erejű marad. Ahol alkalmazható, a vonatkozó törvényi rendelkezések lépnek hatályba az érvénytelen pontok helyett.

A honlapot a szerzői jog védi. A szerzői jogi jogosultja az Ecofamily Co. vagy az általa feljogosított felhasználó. A honlapon feltüntetett szolgáltatások, valamennyi megjelenített tartalom szellemi alkotásnak minősül, aminek bármilyen felhasználása, másolása, sokszorosítása a jogosult engedélye nélkül nem megengedett.

© 2019 Ecofamily Co.

Kelt: Budapest, 2019-11-06.

1. Melléklet - Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Kelt: helység, dátum. Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:
Rendelés egyedi azonosító száma:
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)