usp_nature

 

Előrendelés

Mi az az előrendelés?

Ha egy termék nincsen készleten, az azt jelenti, hogy elkapkodtátok belőle mindet és jó eséllyel már úton van belőle az „utánpótlás” vagy hamarosan rendeljük a gyártótól. Ezért azokat az elfogyott termékeket, amiket változatlanul forgalmazni szeretnénk, nem tűntetjük el a webáruházunkról, hanem előrendelési lehetőséget biztosítunk rájuk.

Sok más webshoppal ellentétben mi nem kérjük, hogy fizesd ki előre az előrendelt terméket, hanem csak annyit, hogy jelezd a vételi szándékodat. Az előrendelés nálunk egy fizetési kötelezettséggel nem járó érdeklődést jelent. Mindössze annyi a dolgod, hogy az alábbi űrlapon jelezd felénk, hogy milyen termékre vágysz, hány darabot vásárolnál és mi beszerezzük neked.

Hogyan működik?

Ha egy kifogyott termékre előrendelést adsz le nálunk, akkor mi azt figyelembe véve kérjük a következő szállítmányt a gyártóktól. Ha esetleg olyan termék iránt érdeklődsz, amit a webáruházunkban nem látsz, de tudod, hogy a márka rendelkezik ilyennel, akkor megpróbáljuk beszerezni Neked! Mindenképpen személyesen keresünk majd meg e-mail-ben, hogy sikerrel jártunk-e. Ha a termék megérkezik hozzánk, akkor azt az általad igényelt mennyiségben kitesszük egy olyan termékoldalra, aminek a linkjét személyesen csak Neked küldjük el. Ezt mások nem látják, így nem fenyeget az a veszély, hogy az általad előrendelt pelenkát valaki más elviszi, mielőtt Neked lehetőséged lenne megvásárolni. A titkos linket elküldjük Neked és 2 napod áll rendelkezésre, hogy eldöntsd, valóban meg is vásárolod-e tőlünk a terméket. Ha úgy döntesz, hogy elállsz a vásárlástól és a 2 nap letelte után a terméket nem veszed meg, akkor sincs semmi baj, az általad előrendelt mennyiséget viszont publikusan közzétesszük webshopunkban, amit így viszont lehet hogy más meg fog vásárolni.

Milyen információkat adjak meg?

Kérjük, az alábbi űrlapon add meg az elérhetőségeidet, ahol felvehetjük Veled a kapcsolatot. Természetesen kérünk, hogy írd meg, pontosan mely termékek milyen mennyiségben érdekelnek (legjobb, ha belinkeled őket a webshopunkról). Ha egy olyan terméket szeretnél, amit nem találsz nálunk és más webshopokban sem, akkor kérünk, hogy jelezd felénk, és megpróbáljuk elérni a gyártónál, hogy szállítsanak belőle Magyarországra.

Írj nekünk
Munkatársunk hamarosan kapcsolatba lép veled.