A Magabi lengyel mosható pelenka márka, amely 2016 óta mára már nemcsak Lengyelországban, hanem a mosipelusok világának egyik legismertebb márkájává nőtte ki magát. 

A Magabi pelenkák az oldalt patentos AIO pelenkák (All in one) bevezetésével váltak híressé. De elérhetőek a klasszikus elől patentos és tépőzáras PUL külsők, zsebes pelenkák és rengeteg betét. Ezen kívül új merinó gyapjúból kötött gyapjú pelenkákat is gyártanak. 

A márka különlegessége minden bizonnyal az egyedi dizájn! Minden pelenkát személyesen Sylwia Ciesielska tervezi – a cég alapítója és tulajdonosa. A tervek készítése mellett Sylwia személyesen választ ki anyagokat, varr új pelenkák prototípusait, teszteket futtat és felügyeli a varrodában a gyártást – egyszóval figyel a Magabi termékek minőségére.

A Magabi kínálata folyamatosan bővül, új megoldásokra, fejlesztésekre sok időt fordít a márka.

Lássuk milyen pelenkákat találhatunk most a Magabi kínálatában.

 

Pocket Diaper - AIO OS Calathea VELCRO
All in one
Pocket Diaper - AIO OS Aurelia VELCRO
Zsebes
Pocket Diaper - AIO OS Hot Air Balloons VELCRO
PUL külső
Fabric Wool Cover 037 OS
Gyapjú
IMG_2534-1520x2280
Betétek
Magabi All in One mosható pelenka

Magabi All in one pelenka

A Magabi All in one pelenkája egy olyan zsebes pelus, amely úgy lett megtervezne, hogy a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb legyen a használata. A betét a zseb belső oldalához van varrva, így nem csúszkál a pelenkában, nem kell patentolgatni, mégis hajtható, ami a szárításnál sok időt spórol meg.  A zseb is nedvszívó anyagból készült, így még több nedvességet képes felszívni a hagyományos zsebes pelenkákhoz képest. Kérhető külön szárazon tartó réteggel, amely  3 féle anyagból készül: fleece, mayka és suede. Ezek előnyeiről lejjebb olvashatsz.

Méretezése: 

  • S/M (4-10kg)
  • M PANTS (8-13kg)
  • OS (5-15kg)
  • OS+ (6-18kg)
  • L PANTS (12-18kg)

A Pants változat oldalt záródik, a pelenka mindkét oldalán rugalmas füllel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár mint egy bugyit felhúzd a babádra. Nagyobb korban már a gyermekek imaguk s le tudják-, vagy vissza tudják húzni magukra. Szobatisztulás idején kiválthatja a leszoktató pelusokat is.

A nedvszívó réteg anyagát tekintve 3 változat van: bambusz-biopamut, biopamut-frottír és kender. Valamint mindhárom anyag kérhető extra ULTRA betéttel bevarrva (evolon). Az ULTRA betét kedvező tulajdonsága, hogy segít a nedvszívó rétegnek a nedvességet jól elvezetni.

  • Mayka – ez egy puha anyag, kis 8 szögekből álló szerkezetű, 100% poliészter, pici nedvességérzetet hagy.  
  • Fleece – ez egy bolyhosabb szövet, jól elvezeti a nedvességet, ez is 100% poliészterből készül
  • Suede – ettől teljesen száraznak érzi a baba a nedves pelenkát is.  Könnyen tisztítható, kicsit merevebb, mint a Mayka és a Fleece, de még mindig puha tapintású, és ez is 100% poliészter.