usp_nature
Ismerd meg a Kanga Care prémium mosható pelusait!

Ismerd meg a Kanga Care prémium mosható pelusait!

A Kanga Care által gyártott Rumparooz pelenkák voltak az elsők azok között, amelyeket kipróbáltunk Luca lányommal, mikor belevágtunk a mosizásba. Akkor még csak egy zsebes pelenkánk volt, azóta bővítettük a készletünket külsőkkel, betétekkel és 2 hónapja már leszoktató bugyikkal is. Rengeteg pozitív tapasztalatunk volt mindegyikkel kapcsolatban, ezért úgy gondoltam, hogy a Panda Pelus webshopban van a helye ennek a márkának is.

A Kanga Care egy amerikai cég, legismertebb terméke a Rumparooz pelenkakülső és a Rumparooz zsebes pelenka.  Sorra vesszük előnyeit, illetve azt is, hogy ezeken a típusokon kívül miket kínál még nekünk a Kanga Care. 

Zsebes pelenkák

A Rumparooz jól ismert zsebes pelenkája azért nagyszerű választás, mert a Kanga Care által szabadalmaztatott védőgát segítségével biztosan a pelusban marad az, aminek ott a helye, és nem kell semmilyen szivárgástól félni, olyan még nem fordult elő, hogy a kislányom ruhája Rumparooz pelustól kakis lett volna. A pelenka ára tartalmazza a Kanga Care 6 rétegű betétpárját, amely 6 féle módon állítható attól függően, hogy mekkora a baba és milyen erős nedvszívóképességre van szükség. A betétpár 2 db betétből áll, egy kisebb piskóta alakúra emlékeztető formából és egy nagyobb hosszabb betétből. 

A zsebes pelenka ára nem a legolcsóbb kategóriába tartozik, de ha figyelembe vesszük azt, hogy egy ilyen pelenkarendszer 3 részből áll: zsebes külső, kis betét, nagy betét, és újszülött kortól szobatsiztaságig használható, akkor megéri a befektetés. Éveken át lehet nyüstölni, hihetetlen strababíró anyagból készült, második gyermek is biztosan fogja tudni még használni. A testreszabhatósága pedig a legtöbb pelenkát lekörözi.

A zsebes pelenkáknak van egy új, különleges, préimum verziója is, az úgynevezett Rumparooz OBV, amely abban különbözik a hagyományos Rumparooz pelenkától, hogy belseje extra puha, plüss biopamut és bambusz velúrból készül. Ez a lágy hippoallergán anyag érintkezik a baba bőrével, elképzelhetetlen, hogy irritálja a baba popsiját. Tapintásra azokhoz az óriási pihe-puha plüss állatokhoz tudnám hasonlítani, amikhez a játékboltokban az ember legszívesebben odabújna.

Az OBV zsebes pelenkához is tartozik betétpár, amely bambuszból készült, és a pelenka belsejének köszönhetően így 8 réteg biztosít arról, hogy elnyeljen minden nedvességet. Éjszakára is ideális választás lehet az extra kényelem és a plusz nedvszívó réteg miatt.

Az összes Rumparooz zsebes pelenkát ide kattintva nézheted meg.

 

Pelenkakülsők

Nagyon fontos megemlíteni, hogy minden Kanga Care pelenka külső része TPU anyagból készült, ez a PUL anyaggal szemben sokkal környezetbarátabb, előállításához hőkötést használnak és nem vegyi oldószereket. Tapintásra is puhább és rugalmasabb, mint a PUL anyag. 

3 sor patenttal állítható különböző méretűre a külső, az alábbi ábrán jól látható, hogy végigkíséri születéstől a bilizésig a mindennapokat.

A külső többször is felhasználható, belsejét csak szárazra kell törölni, és újra ráadhatod babádra.

 

Betétek

A Kanga Care betétei úgy lettek megterveze, hogy 6 variációban használhatod őket, az újszülött kortól a nagyobbak igényeiig, külön lányos és fiós megoldásokban.

3 féle anyagból lehet választani: kender, bambusz és mikroszálas.

 

 

Leszoktató pelusok

Nagyon jó érzéssel tölt el, amikor olyan pelust adok a lányomra, mint a Kanga Care leszoktatója. A pelenka egy része újrahasznosított palackokból készült. A bugyi formájú pelust nagyon könnyen le tudja venni magáról a legtöbb baba és vissza is tudja húzni magára. Egyszínű verziókban érhető el, teljesen olyan, mintha csak egy kis bugyi lenne a gyermeken. 

 

(Egyébként ahogy egyre nagyobb a lányom, nekem sokkal inkább tetszenek az egyszínű, kifinomult, letisztult mintájú pelusok. Ha te is inkább ebbe a csoportba tartozol, akkor a Kanga Care-nél biztosan megtalálod a kedvenced. De a minták szerelmesei is válogathatnak mind a zsebes, mind a külsők között, mert rengeteg játékos mintája is van a gyártónak.)

 

Az összes Kanga Care pelust ide kattintva nézheted meg. Ha esetleg időközben elfogyott az a darab, amit kinéztél magadnak, vagy valami mást találtál a Kanga Care oldalán, ami nem érhető el nálunk, akkor írj nekünk az info@pandapelus.hu e-mail címre, és a következő alkalommal megrendeljük neked, amit szeretnél.