A Rumparooz 6r betétpár az első olyan egyméretes betét, amely lehetővé teszi a méret és a nedvszívóképesség teljes testreszabását 6 különböző beállítás segítségével (lásd a képeket). Ez a 2 betét elkísér egészen újszülött kortól a szobatisztaságig, és plusz turbózók nélkül is tökéletesen használhatóak.

A Rumparooz 6r Soaker betét pár tehát egy készlet, amely a következőket tartalmazza:

  • Piskóta alakú kisebb betét két patenttal (3 réteg vastag)
  • Egyméretes betét különféle beállításokkal a 3 patentsor segítségével (3 réteg vastag)

Első használat előtt

Kender- és bambuszbetétek előkészítése: a legjobb nedvszívóképesség eléréséhez kb 6 mosás és szárítás szükséges, de használhatóak már az első mosás után is. A mikroszálas betéteket használat előtt elég csak egyszer kell mosni.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kanga Care 6r bambusz betétpár” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kanga Care 6r bambusz betétpár

A Rumparooz 6r bambusz betétet kifejezetten a Rumparooz egyméretes zsebes pelenka számára fejlesztették ki, de nagyon jól méretezhető, és szuper nedvszívóképessége miatt bármilyen zsebes pelenkában felhasználható. Minden Rumparooz 6r betétpár valójában 2 darab betétet foglal magában, egy kisebb piskóta alakú betét két patenttal (3 réteg vastag) és egy nagyobb méretű 3×2 patenttal a különféle beállításokhoz (3 réteg vastag). A két betét együtt 6 réteg, ami akár éjszakára is elég lehet.

3290 Ft

Elfogyott